• Honeywell Voyager 1602g - кишеньковий фотосканер із можливістю підключення до планшета.

    У бутику, ресторані чи шоу-румі касир зовсім не зобов'язаний сидіти біля стійки та чекати на відвідувачів. Навпаки, що ближче він до клієнта, то більша ймовірність покупки. А якщо POS-система мобільна, то і сканер повинен бути портативним і сучасним. Наприклад, таким, як новий Honeywell Voyager 1602g.

  • Honeywell Voyager 1400g: фотосканер із перспективою!

    Одна з сучасних тенденцій в автоматизації торгівлі - зростаюча популярність фотосканерів (так званих imager'ів), до яких належить і Honeywell Voyager 1400g. Тренд цілком закономірний: адже імейджер сканери здатні зчитувати пошкоджені, погано читаються коди в будь-якій орієнтації, а також мають ще одну незаперечну перевагу: здатність зчитувати коди з екрану мобільних пристроїв. За нинішньої поширеності гаджетів та мобільних додатків необхідність вважати код дисконтної картки з екрану смартфона – вже не забаганка, а звична практика.

  • Організація процесів сканування та зважування у касовій зоні: інтегровані рішення. Організація процес

    Сканування та зважування – два процеси, без яких неможливо уявити продуктовий магазин. Способи та технології сканування та зважування різноманітні. Але ми зупинимося на самих, на наш погляд, перспективних.

    Як і де зважувати ваговий товар у магазині? У практиці українських торговельних мереж використовуються різноманітні варіанти: від встановлення в торговому залі ваг самообслуговування з чекодруком, як це робить Ашан, Караван чи Сільпо, до зважування виключно у касовій зоні, яке вибрало для себе АТБ. Вибір конкретного рішення залежить від формату магазину, інтенсивності потоку покупців, торгової площі, бюджету на автоматизацію торгового залу та інших факторів.

  • Новий рівень самообслуговування: Персональний помічник покупця

    Нещодавно магазини самообслуговування підкорили покупців усього світу, відвівши їх з ринків та гастрономів. Можливість самостійно вибрати товар замість спілкування із суворою продавщицею за прилавком – це те, за що люди були готові голосувати своїм гаманцем.

    Сьогодні самообслуговування в супермаркеті – це вже щось більше, ніж доступний товар на полицях. Це самостійне зважування фруктів та кондитерських виробів, самостійний розрахунок біля каси тощо. Сучасний користувач схильний сам брати участь у процесі покупки - тому, що це цікаво і дає незалежність у діях, а також тому, що це дозволяє уникнути небажаних контактів із сторонніми людьми.

  • Мобільні рішення для автоматизації процесів у торгівлі та логістиці

    Маркування та переоцінка товарів – функція, з якою щодня стикаються будь-які магазини та склади. Здавалося б, пристрої для друку цінників винайдені, але світовим лідерам виробництва принтерів вдається знаходити нові все більш оптимальні рішення – наприклад, мобільні принтери Zebra серії ZQ